Jeg arkiverer – Derfor er jeg (del 2)

Jeg klipper ut av ukeblader, har gjort det siden jeg var liten tass og satt i Lystadsvingen 1 (ikke B!) med O’boy og saks. Ute på verandaen her i andre etasje i Furulia har jeg fylt opp det meste av plass med blader, og diverse tegneserier, bøker m.m. Og jeg arkiverer, tar vare på klipp, legger det i mapper, scanner det og så har jeg til slutt store planer om å bruke det. Her følger noen fine utklipp:

Utklipp smått (1)
Her er det masse snacks. Aner ikke hva jeg skal bruke det til ennå, men det kommer. Det er fint å få gjort scans også, da har jeg de liksom bevart for godt. Det er en slags zen-følelse å klippe ut av blader. Og en stor tilfredstillelse å arkivere dem slik som her heller fysisk i mapper.

«Jeg fant, jeg fant, gutter!» ropte han. «Hva fant du nå da?» sa de andre. «To bukkehorn,» svare han. «Sj! Kast dem! hva gjør du med dem?» sa de. «Nei, jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å føre, så fører jeg vel dem,» sa han fornøyd.

Sånn føler jeg meg ofte. Jeg er nok en Askeladd, jeg. Se bare på denne her:

Opel Olympia

Jepp, sånn kan jeg egentlig holde på. Det er så mye fint, og så mye man kanskje kan få brukt for. Bare vent, så skal dere få se. Her på bloggen kommer det nok mye fine utklipp etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s