Om bøker og omslag

første klasse smileyI 2012 skrev jeg min første roman, 1975. I fjor skrev jeg den litt om, og romanen er nå inne til vurdering hos Aschehoug, noe den har vært en stund. Hvis redaktør Pharo snart får ut fingeren, kan det hende det skjer noe i løpet av dette år. Uansett er 1975 omtrent ferdigstilt, og jeg er stolt over at jeg har fått til den romanen. En gang skal den ut til folket.

Og bildet ovenfor? Joda, det er fra 1.klasse på Skjønhaug skole i 1973. Og mitt første forslag til bok-cover, noe som jeg nok ikke lenger er så sikker på blir akkurat sånn. Men en kul idé, syntes jeg nå fortsatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s