Midt om Natten

Operation Iraqi Freedom

Så hva gjør jeg oppe nu? Altså, klokken er straks 04 på natten, jeg våknet av en drøm kl. 03.30, og her sitter jeg. I natt var det en ganske voldelig drøm, fra en krigssone, og som ble til en slags film mot slutten. Med dramatisk klimaks og det hele. Såpass virkelighetsnært at jeg lurer på om jeg nesten kunne ha brukt plottet i et manus. men hvorfor drømmer jeg om slikt? Jeg ser aldri, så og si aldri, på vold på TV, jeg ser omtrent ikke på slike type filmer eller TV-serier, men allikevel har jeg slett ikke sjeldent slike drømmer. Så voldsomme at jeg våkner fra dem. Det oppleves ganske slitsomt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s