Riller (#007) – Pixies

pixies_indie_cindy_album_artwork

 Onsdag 09/04-2014

Pixies – Silver Snail
fra albumet INDY CINDY (2014)


Så har altså Pixies kommet tilbake. Skiva kommer ikke før 28. April, men det har allerede kommet ut flere EP’er og det er jo disse som er samlet sammen her. Og dæven for en skive det har blitt. Jeg forventet ingenting. Var litt redd for at det skulle bli pinlig, og så leverer de så til de grader. Indy Cindy blir vårens skive for meg, definitivt. Den er lagt inn på Hot Play i musikkspilleren, og der blir den en stund.

Det var veldig vanskelig å velge en låt til denne posten, for nesten hvilken som helst av sangene hadde fortjent en plass her. Men valget falt til slutt på «Silver Snail», en psykedelisk låt med et knallbra poprefreng. Det høres ut som en blanding av lett Hawkwind og tidlig Floyd. Tøft!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s