Video: Hanna, 3 år, synger Nasjonalsangen

Av og til når man er så heldig som det jeg er, å få være med å se sitt barn vokse opp, så er det noen øyeblikk som sitter ekstra godt. Et slikt øyeblikk filmet jeg heldigvis. Tilbake i 2005 var Hanna tre år, og sang med ynde, men også pondus «Ja, Vi Elsker». Jeg tror jeg syntes det er verdens søteste versjon av vår Nasjonalhymne som jeg strengt tatt ikke er så glad i til vanlig. Jeg er jo rimelig inhabil, men tror nok flere enn meg blir glad i denne versjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s