The Rainmakers rocker Ni-Timen og NRK-Nisser

The-Rainmakers live 2

I dag var The Rainmakers i Ni-Timen for å snakke om turnéen og albumutgivelse. Og som vanlig klarer disse nissene av noen programledere å gjøre intervjuet om til et slags dårlig skolerevynummer. Jeg trodde det ville gå litt greiere siden The Rainamkers slapp å møte Pål «Nissefar» Thoresen, men jaggu klarte ikke den yngre generasjon ni-time programledere å ødelegge i flåsete Thoresen-stil (Hvor er du Espen? Du er dypt savnet!). At man i det hele tatt klarer å gjøre et så elendig intervju totalt uten substans med så bra folk som Bob Walkenhorst og gutta i The Rainmakers, er faktisk et tegn på at disse programlederne er utrolig dyktig på å være komplett talentløse.

Trøsten for være at The Rainmakers leverte en fantastisk tight og tøff liveversjon av «One More Summer» i Ni-Time Studio’et. I kveld står de på scenen på Rockefeller, og jeg vedder nisselua til Kåre Magnus Bergh på at gutta leverer varene i kveld. Her kan dere selv høre hvor bra de låter i 2014:

One More summer live i Ni-Timen 6 Juni 2014

Info om kveldens konsert i Oslo

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s