Hysssj…. Vær Stille

Biblioteket mini

Jeg er et barn av Biblioteket. Har mange gode minner til mange slike små og store bibliotek. Alt fra det lille fine biblioteket i Skjønnhaug til det store kule i Sandefjord. Og bildet ovenfor er både nostalgisk og gjør meg glad. Senere skal jeg skrive mer om hvorfor jeg er så glad i Bibliotek (egentlig forbasket opplagt, spør du meg), men nå får det bli med det vakre bildet ovenfor og dette stille hurraropet: Lenge leve Biblioteket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s