Advokatene kommer

Finansgokus advokatene

Ta en nøye titt på bildet ovenfor. Gleder du deg til den første advokat-serien på norske skjermer? Endelig skal vi få se hva som egentlig skjer i maktens korridorer når norske advokater trikser og mikser, og de er sikkert like sleipe som sine berømte amerikanske venner. Men altså, nei, dette bilde er ikke en reklame for en kommende norsk TV-serie.

Det er forsiden på det siste nummeret av Finans-Fokus. Og artikkelen den reklamerer for er like dørgende kjedelig som alt annet i Finansforbundets magasin. Men bladet må ha fått en ny designer som liker TV-serier. Aldri har vel grå kjedelige norske advokater sett mer spenstig ut, men som sagt, inni er de like triste og grå som de alltid har vært. Forsiden mer enn antyder dramatikk og spenning, makt og erotikk. Dessverre er det kun på forsiden. Man kan jo lure på hva som fikk bladet til å blåse 50.000 på en forside, når det blir sendt gratis til alle medlemmer, og slett ikke baserer seg på løssalg. Men det viktigste er jo å skape en illusjon. Og siden disse folka tydeligvis har skaffet forbundet minst 375 millioner, ja, da er de jo verdt det.  Og den TV-serie-idéen om et norsk advokatfirma, den kommer nok, vær du sikker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s