Art for Art Sake

Art 8

Det er ikke så ofte jeg tenker på hvor mye jeg egentlig snubler over av ting på Facebook som jeg har hatt glede av. Men i dag slo det meg at det er en del. Mye ræl, javisst, men gullkorn postes også over lave italienske sko, i alle fall av og til. Jo Michael de Figueirdo postet her forleden en post som en i min vennekrets plukket op. Jeg kjenner ikke Jo Michael, kjenner knapt nok han som delte den videre, selv om han er på min venneliste. Men jeg vet han har god smak. Han legger ut mye som fanger min oppmerksomhet. Og denne serien, som forøvrig først (tror jeg) var å finne på denne bloggen, Softly, har noe som rører ved mye. Hvordan vi oppfatter kunst, hva som er kunst og ikke minst hvordan kunst kan oppfattes for den oppvoksne slekt. Sikkert mye annet mellom linjene i denne bildeserie, som jeg ikke har fått tak i ennå. Legger jeg den ut her, vil jeg både få delt den med dere, og være helt sikker på at jeg ikke glemmer den i en fei.

Og overskriften? Art for Art Sake er hentet fra låta med samme navn, spilt inn i legendariske Strawberry Studios i 1975 til albumet «How Dare You!» av det like legendariske pop-orkestre 10cc. Legger ved den låta også, bare fordi jeg syntes den passer litt, og fordi den er så jækla bra

10cc «Art for Art Sake» (1975)

 

Art 10 Art 9 Art 7 Art 6 Art 5 Art 4 Art 3 Art 2 Art 1

Mer om Miriam Elia som står bak dette prosjektet, og hvorfor hun sliter med å få gitt det ut, kan du lese her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s