Jeg skriver og skriver, derfor skriver jeg ikke

2014-08-29 10.57.09

Siden sommerferien tok slutt har jeg endelig begynt å produsere igjen. Det skrives mye for tiden, og jeg har ikke overskudd til å oppdatere bloggen så ofte som jeg gjorde tidligere (når jeg skrev og skrev, men skrev ingenting). Men jeg har håp om å klare å kombinere, derfor kommer det snart oppdateringer. Frem til da, bruk gjerne arkivet og takk for at så mange fortsatt stikker innom Krønikeren.

Pål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s