Video-Arkivet: Bob Walkenhorst


Bob Walkenhorst er en helt. Han gjorde stort inntrykk på meg da jeg som 20-åring satt meg ned å hørte The Rainmakers debutalbum. Et album stappfull av låter som oste kvalitet lang vei.  Siden har jeg fulgt bandet og mannen gjennom flere tiår. Bob Walkenhorst har etterhvert blitt en fast gjest i Norge, og har spilt utallige konserter både med og uten bandet. Og det var ikke vanskelig å velge denne videoen i kveld.

Bob spiller tross alt en av Elvis Presleys fineste sanger, og ikke minst, han spiller i min gamle hjemby, vakre fine Risør. Kan det bli bedre? Ja da, det kan det,  for Bob gjør også en helt glitrende versjon av «Suspicious Minds» og mannen som har filmet det hele, har jeg jobbet i samme musikkredaksjon som, Eddie Christiansen, som forøvrig har hatt veldig mye av æren for å få både The Rainmakers og Bob Walkenhorst hit til Norge. Og uten at det egentlig har noe med saken å gjøre, videoen er spilt inn 21 Juli 2011. Så i dag var det som sagt lett å velge video. Og som ekstra bonus legger jeg ved et annet opptak fra samme konsert, der Bob gjør en vakker versjon av The Rainmakers «To The Hum», siste sporet fra albumet Skin fra 1996.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s