Fra Arkivet: TRBNGR ca 1993

Denne gang har jeg vært å sakset litt fra den legendariske musikkavisa/bladet BEAT. Dette er fra nr. 2/1993, og TRBNGR hadde store planer. Vi kan vel slå fast at de lyktes rimelig bra. En gang var selv Happy Tom Seltzer bare Bongo. Som alltid nesten vakkert politisk ukorekt, men fortsatt i tiden før de kom på at de kunne bruke kostymer. Hvor ble det av vokalisten Harry Neger? Jo, han heter nå bare Harald Fossberg, har skrevet bøker om svartmetall og er så vidt jeg vet journalist i Aftenposten. Rock on!

TRBNGR 1993

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s