Jeg Fant Jeg Fant

 

Archives

En av mine faste poster som har vært med siden jeg startet bloggen. Ideen er i utgangspunktet at jeg skulle lete i mitt store arkiv, dra ut et tilfeldig blad eller avis, og finne noe der som interesserte meg såpass at jeg laget en post om det. Nå kommer nok andre arkiv også til å spille med på laget. Ting jeg hører på radio, leser i avisa, ser på TV, på netttet. Uansett blir dette ofte en liten tidsmaskin, der jeg prøver å dele litt av mine betraktninger om tiden som har gått og folk som har levd.

Her finner man den fulle oversikten over postene under rubrikken «Jeg Fant Jeg Fant»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s